0 položky

Ochrana osobních údajů

Datum účinnosti: 1. srpna 2017

Toto oznámení o ochraně osobních údajů popisuje postupy ochrany osobních údajů pro společnost EVER-POWER GROUP CO., LTD. a naše webové stránky: https://www.ever-power.net. Toto oznámení o ochraně osobních údajů se vztahuje pouze na informace shromážděné tímto webem, pokud není uvedeno jinak. Upozorní vás na následující:

  • Jaké informace shromažďujeme;
  • S kým je sdílena;
  • Jak to lze opravit;
  • Jak je zajištěno;
  • Jak budou sděleny změny politiky;
  • Jak řešit obavy ze zneužití osobních údajů.

Sběr informací, používání a sdílení

Jsme jedinými vlastníky informací získaných z této stránky. Máme přístup pouze k / shromažďovat informace, které jste nám dobrovolně poskytnout e-mailem nebo jiným přímým kontaktem od vás. Nebudeme prodávat nebo pronajímat tyto informace nikomu.

Vaše údaje použijeme, abychom vám odpověděli, pokud jde o důvod, proč jste nás kontaktovali. Vaše údaje nebudeme sdílet s žádnou třetí stranou mimo naši organizaci, kromě případů, kdy je to nezbytné pro splnění vašeho požadavku, např. K odeslání objednávky.

Pokud nás požádáte, aby vás můžeme kontaktovat prostřednictvím e-mailu v budoucnosti, abych vám o akcích, nových produktech nebo službách, či změny této zásady ochrany osobních údajů.

Váš přístup k a kontrolu nad informacemi

Z jakýchkoli budoucích kontaktů od nás se můžete kdykoli odhlásit. Můžete nás kdykoli kontaktovat prostřednictvím e-mailové adresy nebo telefonního čísla uvedeného na našem webu:

  • Podívejte se, jaké údaje máme o vás, pokud existují.
  • Změňte / opravte všechna data, která máme o vás.
  • Smazáme nám data, která máme o vás.
  • Vyjádřete jakékoli znepokojení ohledně používání vašich údajů

Registrace

Pro použití této webové stránky musí uživatel nejprve vyplnit registrační formulář. Během registrace je uživatel povinen uvést určité informace (např. Jméno a e-mailovou adresu). Tyto informace slouží ke kontaktování produktů / služeb na našich stránkách, na kterých jste projevili zájem. Podle svého uvážení můžete také poskytnout demografické informace (například pohlaví nebo věk) o sobě, ale není to nutné.

Objednávky

Požadujeme od vás informace v našem objednávkovém formuláři. Chcete-li u nás nakupovat, musíte uvést kontaktní informace (například jméno a dodací adresu) a finanční informace (například číslo kreditní karty, datum vypršení platnosti). Tyto informace se používají pro účely fakturace a pro vyplnění vašich objednávek. Pokud budeme mít potíže se zpracováním objednávky, použijeme tyto informace k tomu, abychom vás kontaktovali.

Sdílení

Souhrnné demografické informace sdílíme s našimi partnery a inzerenty. To není spojeno s žádnými osobními údaji, které mohou identifikovat jakoukoli jednotlivou osobu.

A / nebo:

Externí přepravní společnost používáme k zasílání objednávek a společnost zpracovávající kreditní karty k fakturaci uživatelů za zboží a služby. Tyto společnosti neuchovávají, nesdílejí, neukládají ani nepoužívají osobní identifikační údaje pro žádné sekundární účely kromě vyplnění objednávky.

A / nebo:

Spolupracujeme s jinou stranou a poskytujeme konkrétní služby. Když se uživatel přihlásí k těmto službám, budeme sdílet jména nebo jiné kontaktní informace, které jsou nezbytné pro poskytování těchto služeb třetí stranou. Tyto strany nesmějí používat informace umožňující osobní identifikaci, s výjimkou účelu poskytování těchto služeb.

Zabezpečení

Bereme opatření na ochranu informací. Když zadáte citlivé informace přes webové stránky, vaše informace jsou chráněny jak online, tak offline.

Kdekoli shromažďujeme citlivé informace (například údaje o kreditních kartách), jsou tyto informace šifrovány a přenášeny na nás bezpečným způsobem. Můžete to ověřit hledáním zavřené ikony zámku v dolní části webového prohlížeče, nebo hledáním „https“ na začátku adresy webové stránky.

I když používáme šifrování k ochraně citlivých informací přenášených online, chráníme také vaše informace offline. Přístup k osobním identifikačním údajům mají pouze zaměstnanci, kteří tyto informace potřebují k výkonu konkrétní práce (např. Fakturace nebo zákaznický servis). Počítače / servery, na které ukládáme osobně identifikovatelné informace, jsou uchovávány v zabezpečeném prostředí.

Cookies

Na této stránce používáme „cookies“. Cookie je část dat uložená na pevném disku návštěvníka webu, která nám pomáhá zlepšit váš přístup na náš web a identifikovat opakované návštěvníky našeho webu. Když například použijeme soubor cookie k vaší identifikaci, nebudete se muset přihlašovat heslo více než jednou, čímž ušetříte čas na našem webu. Soubory cookie nám také mohou umožnit sledovat a cílit zájmy našich uživatelů, abychom zlepšili jejich zážitek z naší stránky. Použití cookie není v žádném případě spojeno s osobními údaji na našem webu.

Někteří z našich obchodních partnerů mohou na našem webu používat soubory cookie (např. Inzerenti). K těmto cookies však nemáme přístup ani nad nimi nemáme kontrolu.

Tato webová stránka obsahuje odkazy na jiné stránky. Uvědomte si, že nejsme zodpovědní za obsah ani postupy ochrany osobních údajů těchto jiných stránek. Doporučujeme našim uživatelům, aby věděli, kdy opustí náš web, a aby si přečetli prohlášení o ochraně osobních údajů jakéhokoli jiného webu, který shromažďuje osobně identifikovatelné informace.

Průzkumy a soutěže

Čas od času si naše stránky vyžádají informace prostřednictvím průzkumů nebo soutěží. Účast v těchto průzkumech nebo soutěžích je zcela dobrovolná a můžete si vybrat, zda se chcete nebo nebudete účastnit, a proto tyto informace zveřejníte. Požadované informace mohou zahrnovat kontaktní informace (jako je jméno a dodací adresa) a demografické informace (jako PSČ, věková úroveň). Kontaktní informace budou použity k informování vítězů a udělování cen. Informace z průzkumu budou použity pro účely monitorování nebo zlepšení používání a uspokojení této stránky.

Oznámení o změnách

Kdykoli dojde k zásadním změnám v oznámení o ochraně osobních údajů, upřesněte, jak budete informovat spotřebitele.

Další ustanovení vyžadovaná zákonem

V důsledku zákonů, mezinárodních smluv nebo průmyslových postupů může být vyžadováno mnoho dalších ustanovení a / nebo postupů. Je na vás, abyste určili, jaké další postupy je třeba dodržovat a / nebo jaké další informace jsou vyžadovány. Zvláštní pozornost věnujte kalifornskému zákonu o ochraně soukromí online (CalOPPA), který je často pozměňován a nyní obsahuje požadavek na zveřejnění signálů „Nesledovat“.

Pokud máte pocit, že tyto zásady ochrany osobních údajů nedodržujeme, měli byste nás okamžitě kontaktovat prostřednictvím e-mailu na adrese [email protected]

Pin It na Pinterest